loading...

ابراهیم صنوبر

بازدید : 24

چاپ و‌ نشر سه کتاب از استاد ابراهیم صنوبر پدر صلح ایران

تالیف کتابهای انسانیت، سالمندان و تفسیر شعر گره گشایی توسط ابراهیم صنوبر مدیرعامل موسسه بین المللی سفیران صلح و دبیر کل ائتلاف صلح جهانی که به چاپ رسید و در اختیار علاقه مندان قرار گرفت.

سه کتاب با عنوان های انسانیت، سالمندان و تفسیر شعر گره گشایی از پروین اعتصامی توسط استاد ابراهیم صنوبر نگارش شد و توسط انتشارات مدید چاپ و منتشر شد.

درکتاب انسانیت که در خصوص ملاک و معیار انسانیت و کرامت  انسان در آن بحث شده است  نویسنده در پیشگفتار آن آورده است،  ما اگر بخواهیم اسلام در جهان صادر شود و در دلها نفوذ کند و دوستدارانش در جهان را به سوی خود متوجه سازد و جلب کند و اگر بخواهیم انقلاب اسلامی نظام اسلامی مکتب تشیع در جهان صادر شود یکی از بهترین راههای تاثیرگذارو حائز اهمیت این است که در کنار رفتارهای عملی مثبت برنامه ریزی شده به شعارهای زیبای نوع دوستانه جامه عمل بپوشانیم تحرکات زیبای بشردوستانه ،انسان دوستانه، حقوق بشردوستانه و صلح ودوستی و محبت و صمیمیت و مبارزه با اختلاف و تهمت افترا و رفتارهایی که آثار نا مطلوبی را در جامعه به همراه خواهد داشت واین شعارهای صلح طلبانه و بشردوستانه را در جهان تبیین کنیم. جهانیان باید دین اسلام را دین جنگ ندانند. اسلام دین صلح و صفاوحقوق بشر است اسلام دین کامل و پیام آورصفاوصمیمیت و مودت و عشق و دوستی است پس با هم مهربان باشیم و انسانیت را پیشه اعمال خود سازیم.

همچنین در کتاب سالمندان ابراهیم صنوبر به مقام بلند و مجالست و همنشینی و استفاده از اندوخته ها و تجربیات سالمندان پرداخته است در بخشی از این کتاب آمده است که، سالمندان، بخشی از اقشار جامعه بشری را تشکیل می دهند. در فرهنگهای و آیین های مختلف دینی و غیردینی، برای این قشر، جایگاه و احترامی خاص در نظر گرفته شده است. سالمندان، نظر به تجربه فراوان و چشیدن سرد و گرم روزگار، می توانند الگوهایی ارزنده و بسیار راهبردی در جهت پیشرفت و ارتقاء همه ابعاد زندگی بشر باشند. در دین اسلام که بر پایه مهر و تکریم استوار است، این گروه سنی از احترام و ارزش ویژه ای برخوردارند. در روایات اهل بیت (ع) ابعاد مختلفی از جایگاه سالمندان در جامعه و لزوم پاسداشت شان آنها مشاهده می شود.

در کتاب دیگر نویسنده به تفسیر شعر پرمعنای گره گشایی از بانوی پرآوازه ایرانی پرداخته است در بخش ابتدایی کتاب آمده است، در طول تاریخ، نویسندگان و شاعران بسیاری ظهور کرده‌ و آثار ادبی فراوانی از خود به‌ یادگار گذاشته‌اند. ترجمه و مطالعة این آثار در سایر کشورها موجب پیوند ادبیات ملل و تأثیرپذیری آن‌ها از همدیگر شده‌ است. شعر، یکی از کهن‌ترین گونه‌های ادبی و شاخه‌ای از هنر است. شعر خوب چیزی است که از احساسات،عواطف،و انفعالات و از حالات روحیهء صاحب‌ خود،از فکر دقیق پرهیجان و لمحهء گرم تحریک شدهء یک مغز پرجوش و یک خون‌ حرارت حکایت میکند و شاعر آن است که در وقت تولد شاعر باشد،به زور علم و تتبع نمی‌توان شعر گفت‌. بررسی ابعاد شخصیتی و شعری پروین فرصتی به دراز نفسی تاریخ ادبیات این مرزوبوم می‌طلبد.

این سه کتاب با همت ابراهیم صنوبر ملقب به پدر صلح ایران نوشته شده ‌و توسط انتشارات مدید منتشر شده است.

مرتضی دوشنبه 12 اردیبهشت 1401 زمان : 15:31 نظرات (0)
بازدید : 24

تئوری صلح مبتکرانه حسين صنوبر

تئوری صلح مبتکرانه حسين صنوبر عضو هیئت رئیسه موسسه بین المللی سفیران صلح

حسين صنوبر تئوريسين صلح و عضو هيئت رئيسه موسسه بين المللي سفيران صلح در مطالعات و پژوهش هاي ميان رشته اي خود به حوزه صلح، حقوق و اقتصاد مي پردازد و در ضمن فعاليت هاي حقوق بشردوستانه و اجتماعي و امور خيريه به گسترش بعد علمي تحقيقاتي اين حوزه نيز تاکيد دارد. اين فارغ التحصيل دانشگاه صنعتي شريف ضمن تبيين نظريه صلح مبتکرانه (innovative peace theory) به دنبال مطرح کردن خوانش جديدي از صلح است.

عضو هيئت رئيسه موسسه بين المللي سفيران صلح در ضمن گزارش فعاليت هاي اجرايي سفيران صلح در زمينه هاي مختلف به تبيين تئوري صلح مبتکرانه پرداخت و توضيحاتي را در اين مورد ارائه کرد.

برای ایجاد و برقراری صلح نباید چشم به راه اقدامات دولت ها یا سازمان های بین المللی شد. تا زمانی که نگرش و طرز عمل ملت ها به گونه اي باشد که به خارج از حوزه توانمندي هاي خود وابسته باشند و در انتظار خود در انتفاع و برخورداري از صلح و امنيت به حمایت دیگران چشم امید داشته باشند، صلح را به معنای حقیقی خود تجربه نخواهند کرد. این نهادها هیچ کدام نمی توانند تضمینی برای برقراری صلح باشند. تجربه تلخی که تاریخ تاکنون از انفعال و بی ارادگی سازمان های بین المللی در شرایط بحرانی ثبت کرده است، به خوبی گویای این مطلب است. سازمان هاي بين المللي اصلي مسئول براي برقراري صلح، در انجام رسالت خود ناموفق بوده اند، برنامه هاي آنها با شکست مواجه شده است، در شان انتظارات عمل نکرده اند و اميدهاي بسياري در انتظار عمل آنها خشکيده شده است. سپردن پروژه برقراری صلح به دولت ها و سازمان هاي بين المللي بدون وجود تضمين هاي عملی و عدم امکان مطالبه آن و عدم لزوم پاسخ گويي در مورد آن، خوانش صحيحي از برنامه توسعه صلح نیست و امیدواری به تثبیت صلح از این رهگذر عبث و بي فايده است.

اتکال و اتکاي محض و مطلق به سازمان هاي بين المللي در تضمين صلح با ساختار و رويه کنوني، يک پافشاري واپسگرايانه در توقف و تعليق سير تحولي جهان در روند تکامل گرايي پيشتازانه آن است. اين ارتکاز اصالت بخشي مفرط و اعتباردهي تام به نهادهاي بين المللي با طمع رسيدگي کردن و دستيابي به حقوقي که موضوع آن مستقيماً افراد بشر و حيات آنان است، با تعريف حوزه صلاحيت بخشي خاص و انحصاريافته خود و کاستن امکان ابتکار عمل کنشگران اصلي، حوزه عملکردي و اثربخشي کنشگران را تحريف مي کند و اين گزينش عاجزانه در ابتناي سازوکارهاي اجرايي و قواعد رفتاري جهان شمول به دستورالعمل هاي نارس و ناقص اين سازمان ها، به يک وادادگي منفعلانه و تابعانه منجر مي شود که در تعارض آشکار با هويت خردگرايي و خصيصه نوگرايي انسان عصر مدرن است. ابتلاي به اين برون سپاري مسئوليتي در صلاحيت بخشي و دچار شدن به اين مرکزگرايي استنادي در خط مشي گذاري و غفلت از تکاليف ذاتي بشري و عدم اعتنا به ايفاي تعهدات انساني، به يک پارادايم خود معاف کننده در فروگذاري التزامات ايجابي افراد بشر که متعهدان اصلي و منتفعان واقعي تکوين و تثبيت صلح پايدار و فراگير جهاني هستند، منتهي مي شود.

اين متابعت منفعلانه يک نقيصه آشکار در راه رسيدن به صلح است. بايد دقت شود که با اتخاذ روش غلط نتيجه درست حاصل نمي گردد. زماني که تلاش فعالانه براي سهيم شدن در برقراري صلح از مردم گرفته شود، رکن اصلي برقراري صلح دائم معدوم مي شود و آنگاه صلحي نارسا، ناقص و نمايشي عرضه مي گردد که صرفاً محدود و محصور در الفاظ باقي مي ماند. تا زماني که مردم خود آغازگر صلح نباشند از منافع و ثمرات آن بهره مند نخواهند شد.

البته اين به معناي ناديده گرفتن ظرفيت هاي اين سازمانها و فعاليت هاي سازمان دهي شده تشکيلاتي و تشريک مساعي نهادهاي بين المللي نيست بلکه عدم کارايي مطلوب و متناسب با منابع تخصيصي، مورد انتقاد است که مستلزم يک جهت دهي سنجيده و حسابگرانه است تا انتظارات در جهت عملکرد کارا و بازدهي مطلوب تحقق يابد. چراکه صلح روی کاغذ و بیانیه ای گره ای از مشکلات جوامع باز نخواهد کرد.

دنيا به هيچ سمتي روانه نمی شود مگر اين که مردم خواهان آن بوده اند. اگر دنيا در فضايي سرشار از صلح و امنيت و دوستي به سر ببرد، مردم به عنوان کنشگران اصلي، عامل آن بوده اند و اگر جنگ و ناامني و ناآرامي را تجربه کند، مردم انتخاب گر آن بوده اند. دنيا به سمتي جز آن چه که مردم آن را برگزيده اند، نخواهد رفت.

يک مجموعه از کنار هم قرار گرفتن تک تک اعضاي آن تشکيل مي شود و حرکت نهايي گروه محصول برآيند حرکت اعضاي آن است. نتيجه نهايي حاصل افزودن ها و کاستن هاست. تجميع و تفريق برهمکنش هاي موجود اضافات و تفاضلات را در پي دارد. وجوه اشتراک و افتراق موجد هم افزايي ها و هم زدايي ها مي گردند. همگرايي ها و و اگرايي ها آثار تخريبي و تکميلي خود را به جا مي گذارند. ثمره تشابه و تفاوت در جهت گيري مولفه ها سازنده شخصيت و هويت آن گروه است. لذا جهت نهايي حرکت مجموعه، از برآيند جهت گيري اجزاي مجموعه نشات مي گيرد. اگر جزئي از مجموعه اثر خنثي داشته باشد، باقي مانده اجزا اثر ترکيبي خود را اعمال خواهند کرد و سهم اثرگذاري هر کدام به ميزاني بيشتر مي شود. اگر اکثريت اجزا نقش اثرگذاري خود را به خوبي ايفا نکنند، سهم تاثير و نقش آفريني اقليت باقيمانده غالب و چشمگير خواهد شد. در نهايت برآيند اثرات مولفه هاي معدود و محدود گروه اقليت، سرنوشت نهايي گروه را تعيين خواهد کرد و اين جهت گيري نهايي بر شرايط و وضعيت اجزاي منفعل نيز موثر خواهد بود. اگر افرادي خود را در اين مجموعه منفعل بدانند، ابتکار عمل و سهم تاثيرگذاري ديگران بيشتر مي شود و تصميم و انتخاب عده کمتر مي تواند برای عموم تعيين کننده و سرنوشت ساز شود. بنابراین اگر به دنبال اين هستيم که دنيا به سمتي پيش رود که ما خواهان آن هستيم بايد تاثيرگذاري ما بيشتر شود و از انفعال فاصله بگيريم.

در طول تاریخ متفکران به ارائه نظریات، عقاید، تحقیقات و دستاوردهای خود در زمینه مسائل حقوق بشر، صلح، دوستی و عشق به همنوعان همت گمارده اند. اما هیچ هدفی بدون طی کردن مسیر آن دست یافتنی نیست. صلح و امنیت و عدالت و دوستی این گونه حاصل نمی شوند که با پاشیدن بذری در زمین و صرفاً نشستن به امید باران، همه شرایط مطلوب، حاصل شوند. تلاش در جهت اين كه صلح و عدالت در همه لايه هاي زندگي و در تمام سطوح نهادينه شود، نكته اي مهم و ضروري است.

صلح و آرامش به کسانی داده می شود که خواهان آن هستند و برای آن تلاش می کنند و جنگ و جنایت و ترور از آن گروه و جماعتی است که به دنبال آن هستند. قانون کاشت، داشت، برداشت اصل اساسی زندگی انسان است. ما امروز همان محصولی را برداشت می کنیم که در گذشته بذر آن را کاشته ایم. برافراشتن نمادین تکه پارچه ای سفید، صلح آفرین نیست. مفهوم ناب صلح از رهگذر نیات خیرخواهانه و در پی آن اعمال نوع دوستانه تجلی و تبلور می یابد.

نباید در انتظار تعریف و ارائه صلح از سوی سیاستمداران و سازمان های دولتی و حکومتی بنشينيم. صلح را نمی توان لابه لای اندیشه ها و فرایافته های نظریه پردازان جست و جو نمود. جهان کنونی ما نیازمند تعریف جدیدی از صلح نیست. صلح در سرشت آدمی نهادینه شده است. جهان نا آرام و پرتلاطم ما به عزمی راسخ نیاز دارد تا به ساحل آرامش رهسپار شود.

صلح حاصل شده از منظر رهیافت های حقوقی و قراردادگرایانه فاقد ضمانت های اجرایی، صلحی ظاهری، سست و بی ثبات است که تنها ملعبه برخی واژه­سازی­های جدید، کلمه­پردازی­های پر طمطراق و لفاظی­های بی­ثمر عصر حاضر گشته است. تنوع نظریه ها و تکثر فرضیه ها به دور از قابلیت های عملیاتی و عوامل اجرایی کنشگر و رهگشا نخواهد بود. برای برطرف کردن این مشکلات هیچ گاه نمی توان به تصویب قوانین و مقررات بین المللی و ورود نهادهای دولتی دل سپرد. قوانین ناقصی که بسیاری اجرا نمی شوند.

صلح کوشی صرفاً تئوریک و متوقف به مذاکرات گروه های سیاسی که برداشت های خاص خود را از حق، عدالت و آزادی دارند، دستاوردی جز انفعال و در جا زدن نخواهد داشت. صلح از رهگذر فعالیت های هدفمند مردمی خواهد جوشید و بر خواهد خاست. این اراده ملت هاست که جهان را متحول خواهد کرد. لذا نقش حرکت هاي مردمي و تشکل های مردم نهاد و گروه های برخاسته از متن جامعه برجسته تر و پر رنگ تر می گردد. 

لذا پايه اساسي تئوري صلح مبتکرانه بر اين استوار است که به جاي انفعال و انتظار برقراري صلح توسط نهادهايي که آنچنان که شايسته است دغدغه بشر را نداشته اند و آنچنان که توقع مي رود عملگر و مثمر ثمر نبوده اند، بايد با تقويت حس مسئوليت پذيري و آينده نگري اقدام کنيم و توجه به اين نکته ضروري است که جهان صلح را در پيکره خود جاري و ساري نخواهد کرد مگر آن که ملت ها با اراده خود آن را به رگ هاي حياتي زندگي بشر تزريق کنند.

حقیقت این است که ما حق انتفاع از صلح نداریم مگر آن که از پس پرده اهمال و انفعال بیرون آییم و در جاده اقدام و عمل قدم گذاریم. باید بدانیم تا استیفای کامل صلح و دوستی و انتفاع جامع از جهانی مملوء از آرامش و امنیت راهی سخت، طولانی و پیچیده در پيش داریم که تحقق آن همت های بلند و اراده های پولادین می طلبد.

شاید در نگاه اول به نظر برسد که اوضاع کنونی جوامع چندان مناسب نیست ولی از یک دیدگاه دیگر باید به خود نظر بیفکنیم که تا چه اندازه در این زمینه مسئول و موثر بوده ایم. این حقیقت تلخ را باید پذیرفت که عدم وجود صلح پایدار در جهان از عدم اهتمام صحیح تک تک افراد و جوامع مختلف به وظایف خود نشات می گیرد و اگر عدول و انحرافی در این امر به چشم می­خورد، باید آن ایراد را در نگرش و جهان بینی خود جست و جو کنیم. این آسیبی که متوجه جامعه جهانی است به سبب عدم وجود نگرش صحیح است. برای رهایی از این آسیب‌ها، نیازمند الگوهای عملی و معیارهای معتبر و متقن هستیم. نیل به این موضوع، موقوف و موکول به این است که در سایه همدردی و همراهی اجتماعی سعی تام به عمل آوریم و تا سر حد توان تلاش کنیم تا برادران، خواهران و فرزندان ما از فواید مترتب آن محظوظ و برخوردار گردند.

در تمام پدیده های اجتماعی در عرصه های ملی و بین المللی، حضور و حمایت مردم است که به فعالیت های صورت گرفته معنا و مفهوم می بخشد. در مناسبات سیاسی، در عرصه های علمی، در صحنه های ورزشی، در زمینه های فرهنگی، حضور مردم نقش کلیدی و تعیین کننده دارد. حضور مردم است که موفقیت می آفریند. حضور مردم است که امید می بخشد. حضور مردم است که انگیزه ها را احیا می کند.

در کنار همه تلاش های علمی، نهادی و اجرایی، احساس نیاز به یک همراهی دلگرم کننده از سوی مردم به وضوح به چشم می خورد. حضور و حمایت ما یعنی تزریق امید به آمدن آینده روشن در این شرایط خاص و ثمره این امیدبخشی، طراوت، پویایی، رشد و بالندگی است. ما با امید، بذر امید می کاریم. قطعا دستان یاری گر خداوند سبحان در این مسیر عشق، هدایتگر و راهگشا خواهد بود. ما اکنون در مسیری هستیم که حضور و حمایت ما روح امید را در رگ های فرزندانمان جاری می سازد.

نظريه صلح مبتکرانه متضمن اين ديدگاه است که براي استيفاي صلح پايدار و فراگير بايد ابتکار عمل در دست خود ملت ها باشد و با اتکاي به روش های نوآورانه برای ترويج و توسعه صلح قدم برداشت و از روش های ارتباطی و تعاملي متنوع و مبتکرانه در راستاي ارسال پيام صلح و دوستي بهره برد.

چهارچوب نظريه صلح مبتکرانه در تلاش براي برقراري صلح با اراده فراسازماني و فرامنطقه اي بشر هيچ محدوديتي را مانع پويش کنشگران و منتفعان اصلي صلح دائم و فراگير نمي داند و سن، جنسيت، رنگ، نژاد، فرهنگ، زبان، جغرافيا، تحصيلات، مذهب و تمايزات ديگر نمي تواند بازدارنده چاره جويي بشر و توسل به ابزارهاي خلاقانه براي برون رفت از مشکلات و رهيابي به ساحت صلح باشند. پويش برخاسته از نظريه صلح مبتکرانه حرکت مستمر و پيگيرانه و فعاليت هدفمند و آينده نگرانه در پيمودن مسير اصيل تحصيل صلح دائم و فراگير است.

اما بايد توجه داشت که پيمودن هيچ مسيري بدون تجهيز امکان پذير نيست. یکی از تجهیزات و ملزومات این مسیر آشنایی و آگاهی مردم است. مردم بايد از حقایق و از حقوق خود آگاه باشند. اگر این آگاهی نسبت به حقوق در مردم وجود نداشته باشد، توقع استقرار صلح، توقع نابه جا و باطلی است. این نیاز به آگاهی و اطلاع عموم از حقوق را می توان از طریق آموزش تامین کرد.

مقوله آموزش فرایندی مستمر است و صرفاً با برگزاری همایش های مناسبتی و مقطعی هدف آن محقق نخواهد شد. پیوستگی و مداومت مشخصه اساسی و ضروری آموزش است که با بهره گیری هوشمندانه از ابزار قدرتمند تکرار می توان پایه های آن را تقویت کرد و با تکیه بر رویه های تکرارپذیر و هدفمند دستیابی به هدف تسهیل می یابد.

یکی از راهبردهای موثر آموزشی در این زمینه توجه جدی به آموزش اصولی از سنین کودکی است تا شالوده صلح و اهتمام به آن در اندیشه و سرشت انسان نهادینه شود و ثمرات آن در آینده به منصه ظهور برسد. آموزش نقش بسزایی در رشد شخصیت اجتماعی و شکوفا کردن استعدادهای کودکان دارد و آموزش صحیح آنها می تواند آینده تکامل یافته تری را برای جامعه رقم بزند. رشد و بالندگی کودک، تعالی و توسعه جامعه را در پی دارد. یک جامعه زمانی شهروندان صلح طلب و سلیم النفسی خواهد داشت که این سیرت نیک را از سنین پایین به آنها آموزش داده باشد. آموزش کارآمد می تواند همزمان با رشد فیزیکی، ذهنی، روانی و اجتماعی کودک و آماده شدن او برای حضور فعال و موثر به عنوان یک شهروند در جامعه، سلامت نفس و صلح طلبی را نیز در او به تکامل برساند. لذا با آموزشی پویا و آینده نگرانه در سنین کودکی است که می توان به پیشواز صلح دائم و فراگیر رفت.

در فرایند آموزش و تلاش برای افزایش دانش و بهبود نگرش مردم در موضوع آگاهی از حقوق و فراگرفتن تعالیم این حیطه باید به یک نکته توجه تام داشت. در مجامع مختلف همواره از حقوق ذاتي انسان سخن به میان می آید و بر لزوم رعایت آن توسط دیگران تاکید می گردد و انسان پیوسته خواهان استيفاي حقوق است و خود را مستحق آن می داند. تربیت انسانی که وابستگی حقیقی خود به جامعه و تاثیر و تاثرات بین فرد و جامعه را فراموش کند و با این نگرش بیش از آن که به تکالیف و مسئولیت های خود توجه کند، مطالبه گر حقوق خود است و ارزش ها و اولویت هایش بر مدار استیفای حقوقش استوار است، او را تکلیف گریز بار خواهد آورد و چنین انسانی، انساني متعالی و صلح طلب نخواهد بود. رویکرد پرداختن به حقوق ذاتی و انتظار انتفاع از آن به صورت یکجانبه با موضع تفکیک حق از تکلیف می تواند خالی از فايده باشد. حق و تکلیف دو امر متضایف اند و در وجود و عدم، ملازم و مرافق یکدیگرند و بدون هم معنا ندارند. اما تمرکز بر احقاق حقوق خود و غفلت از ادای تکالیف متوازن آن می تواند ما را از صلح دور سازد. به نظر تغییر الگوی گفتمان از حقوق ذاتی به تکالیف ذاتی می تواند در گذر از انفعال و اهمال به کنشگری و پویایی در مسیر ترویج ادبیات صلح راهگشا باشد.

لذا کليدواژه اصلي براي دستيابي به صلح، اقدام و عمل مبتکرانه است و در اين راستا بهره گيري از اشتراکات فرهنگي ملل فعالسازي مهارت هاي صلح را در پي خواهد داشت. از آنجايي كه انسان ها با رنگ ها، زبان ها و چهره هاي متفاوت در اين كره خاكي زندگي مي كنند، زبانی از جنس فرهنگ می تواند تفاهم، اتحاد و صمیمیت را در بین آنها ایجاد نماید. در سایه این فرهنگ سازی و محترم شمردن دیگر ادیان، عقیده ها و نژادها، افق گفت و گوهای راهگشا و ثمربخش بر روی ما باز می شود و تمامی درب های بسته شده گشوده خواهند شد.

از اصلی ترین و غنی ترین پایه های ارتباط فرهنگی می توان به ابزارهايي از جمله ورزش و هنر اشاره کرد. ورزش و هنر مي توانند وسيله اي مناسب براي ايجاد ارتباط و تعامل بيشتر بين انسان ها با وجود همه تمايز ها و تفاوت ها باشند و در اين قالب آدمي مي تواند فراي رنگ ها، نژادها و گستردگي زبان ها با دیگران به تعاملی دوستانه بپردازد. پر رنگ بودن نقش این دو عامل بدان جهت است که هیچ مرزی جهت محدودیت آن وجود ندارد و القای باورهای نیک و فاخر و پروراندن انگیزه های مثبت را به دنبال دارد و پرورش الگوهای شایسته و مناسب را به خوبی ایفا نموده است.

بر اساس نظريه صلح مبتکرانه، صلح را می توان از لابه لای آثار هنرهای تجسمی، نمایشی، موسیقی، ادبیات، سینما، معماری و انشعابات هنری دیگر ارائه داد. هنرمند می تواند مشکلاتی که گریبان بشر را به سختی گرفته اند در قاب هنری خود تصویر برداری کند و عواطف و احساسات انسان دوستانه را برای حل آن بسیج نماید. یک شاعر می تواند با نبوغ بی حد و مرز خود ادبیات را در خدمت صلح درآورد. گاه یک هنرپیشه می تواند درد تنهایی و رنج را تسکین دهد. دستان توانمند یک موسیقیدان می تواند ترنم دلنشین صلح و دوستی را عالم گیر سازد. فعالان حوزه هنرهای دستی می­توانند در به اهتزاز درآوردن پرچم صلح نقش آفرین باشند. هنرهای نمایشی می توانند در انکار گرایشات جنگ طلبانه و تکمیل پروژه ناتمام صلح بین الملل مثمر ثمر باشد. از بوم هنری یک نقاش می توان آشتی بین ملل و احترام به حقوق دیگران را فراگرفت.

لذا اهتمام به آموزش و ترويج گفتمان مبتني بر بهره گيري از اشتراکات فرهنگي، مي تواند صلح، امنيت، توسعه و همزيستي مسالمت آميز را به ارمغان آورد. همه اينها در بستر اراده و خواست جدي استيفا خواهند شد و اين اراده، اراده ملت هاست و نه اراده دولت ها و سازمان هاي بين المللي.

برخي جزئيات پيوندهاي اجرايي و طرح گسترده تر اهداف و ابزارهای نظريه صلح مبتکرانه توسط حسين صنوبر در مجموعه اي به همين نام به چاپ خواهد رسيد و در دسترس علاقه مندان قرار خواهد گرفت.

به اميد روزي كه شاهد صلحي پايدار باشيم كه شاخه در آسمان ها و ريشه در اعماق گسترانده باشد.

مرتضی شنبه 10 اردیبهشت 1401 زمان : 16:13 نظرات (0)
بازدید : 34

ششمین اجلاس بین المللی صلح و جایزه صلح اسلامی برگزار شد

ششمین اجلاس بین المللی صلح و جایزه صلح اسلامی برگزار شد

 با همت موسسه بین المللی سفیران صلح ششمین اجلاس بین المللی صلح در شهر استانبول ترکیه برگزار شد.

این مراسم مورخ ۱۴۰۱/۲/۴ در شهر استانبول کشور ترکیه با حضور برخی از چهره های فرهنگي ، ورزشی برخی از مدیران ترکیه و فعالان حوزه‌های صلح و حقوق بشر دوستانه و استاد ابراهیم صنوبر مدیرعامل موسسه بین المللی سفیران صلح و ملقب به پدر صلح ایران، دکتر علی فلاح و خانم آذر محمودی سرکش و استاد حسن بهادری برگزار شد.

در این مراسم استاد ابراهیم صنوبر پدر صلح ایران و تعدادی از چهره هاي صلح طلب و فرهنگی  ورزشی به ایراد سخنرانی در خصوص صلح و ضرورت و اهمیت صلح جهانی پرداختند.

پدر صلح ایران با تاکید بر اهمیت برگزاری چنین اجلاس ها و مراسم هایی در ایجاد و تحکیم روابط بین الملل و تاسیس مناطق پایدار صلح جهانی را یکی از مهم ترین نیازهای بشر و جامعه جهانی امروز دانست.

ابراهیم صنوبر افزود: ما با حضور کارشناسان و اندیشمندان حوزه‌های مختلف چند سالی است که به دنبال تشکیل و راه اندازی مناطق دائم و پایدار صلح جهانی هستیم که از جمله این مناطق ساخت و تاسیس شهرها و دهکده های صلح جهانی می باشد.

ایشان در ادامه در خصوص ضرورت دهکده های صلح افزود: دهکده های صلح یک مجموعه ايده آل برای تمامی انسانها، ادیان، اقشار، مذاهب، نژادها و شهر دوستی و دوستداران صلح و‌دوستی و حیوانات است. دهکده صلح آرمان شهری است که همیشه در رویای جهان و افراد مختلف جوامع بوده است. افرادیکه که دغدغه شان رسیدن به دنیایی بهتر و امنیت و صلح است.

شهر صلح به عنوان یکی از شهرهای نو و‌ جدید ‌با دیدی به آینده به شهری پر از دوستی و صلح  معروف است موسسه بین المللی سفیران صلح بر این باور است که شهر صلح بهترین مکان ممکن برای ترویج پیام وحدت و صلح جهانی است پس سعی کرده است با طراحی منحصر به فرد و خاص پیام صلح و دوستی و داشتن جهانی زیبا  را با ساختن این دهکده و شهرهای صلح جهانی، به گوش جهانیان برساند.

در ششمین اجلاس بین المللی صلح و جایزه بین المللی صلح اسلامی  در چند آیتم از فعالان حوزه های مسائل حقوق بشردوستانه و صلح و دوستی فرهنگی علمی ورزشی هنری اجتماعی بین المللی تقدیر بعمل آمد و به این افراد نشان و تندیس صلح اعطا گردید.

استاد ابراهیم صنوبر مدیر عامل موسسه بین المللی سفیران صلح  و پدر صلح ایران نشان صلح اجلاس بین المللی صلح را به حضور جناب آقای اردال کاراداق رئیس فدراسیون مبارزه با اعتیاد ترکیه و جایزه صلح اقتصاد را به دکتر علی فلاح و نشان صلح نیکوکاری را به سرکار خانم آذر محمودی سرکش تقدیم کرد.

در ادامه مراسم به برخی افراد برگزیده در حوزه صلح و مسائل نوع دوستانه و بشر دوستانه و ورزشکاران پیشرو در عرصه صلح و‌دوستی از کشور ترکیه نشان و احکام صلح اهدا شد.

از جمله دریافت کنندگان آقای فیکرت یهییت فدراسیون هانکاندو ترکیه و دکتر دوندر هاک اغلو بودند.

موسسه بين المللي سفيران صلح چند سالي است كه با هدف برقراري و فراگير نمودن فرهنگ صلح و دوستي بين ملل و تامين و تحكيم فرهنگ احترام به جايگاه والاي انسان به فعاليت پرداخته است. تلاش در راستاي بسترسازي در زمينه ايجاد جامعه اي سرشار از امنيت و آرامش و دوستي كه يكي از آرمان هاي مقدس ملل است، تبليغ و تشويق در راستاي ترويج اعمال انسان دوستانه حركتي نيكو و پسنديده است كه قطعاً با برنامه ريزي كارشناسانه و با در نظر گرفتن همه ابعاد منجيات و مهلكات مسير حركت انسان، هر چه بهتر و سريع تر اين اهداف قابل دستيابي هستند. بسيج افكار و انديشه هاي تعالي جوي انسان به سمت اهداف ترسيم شده ضمن بهره گيري از دو بال هوشياري و خردورزي، زمينه ساز حصول و وصول به مقاصد تعيين شده است موسسه بین المللی سفیران صلح از سال ۸۷ تاسیس وبه فعالیتهای صلح طلبانه  فرهنگی واجتماعی خود در ایران و جهان می پردازد و در زمینه برقراری صلح درجهان، فرهنگسازی درمبارزه با ایدز ، مواد مخدر، تروریسم ، افراط گری و برگزاری اجلاسها و همایشها و همچنین برگزاری مسابقات ورزشی ، اعزام گروههای ورزشی به کشورهای جهان و کاشت نهال صلح در آن کشورها فعالیت میکند.

موسسه بین المللی سفیران صلح هر ساله با برپایی اجلاس بین المللی صلح صدای صلح دوستی مردم ایران را به جهان مخابره میکند و همچنین سالهاست در حوزه مسائل صلح و دوستی و نوع دوستانه و‌ کمک به اقشار آسیب پذیر جامعه فعالیت های مثمرثمری داشته است.

مرتضی جمعه 09 اردیبهشت 1401 زمان : 21:28 نظرات (0)
بازدید : 28

اعطای حکم پدر صلح ایران توسط مجموعه سیویلیکا به استاد ابراهیم صنوبر

نوزدهم اسفند ماه ۱۴۰۰همزمان با برگزاری پنجمین اجلاس بین المللی صلح و جایزه صلح اسلامی استاد ابراهیم صنوبر که مدیرعامل موسسه بین المللی سفیران صلح و ملقب به پدر صلح ایران است حکمی با عنوان پدر صلح ایران توسط سیویلیکا به ایشان با حضور مسئولین کشوری و لشگری و سفرا و چهره های ملی و بین المللی اعطا گردید.ایشان حدود دو دهه می باشد که در حوزه صلح و دوستی و مسایل بشر دوستانه و کمک به خانواده های بی بضاعت و کودکان کار فعالیت های چشمگیری داشته است.ابراهیم صنوبر یکی از فعالان اجتماعی و حقوق بشر است که در زمينه مسائل خیرخواهانه از جمله کمک به اقشار نیازمند، آزادی زندانیان مالی و حمایت از کودکان کار فعالیت های نوع دوستانه زیادی داشته و از پيشگامان اين عرصه است. او مدیرعامل موسسه بین المللی سفیران صلح و ملقب به پدر صلح ایران است که سالهاست خدمات موسسه بين المللي سفيران صلح را در حوزه امور مربوط به صلح به شيوه اي ثمربخش و نافع تداوم و استمرار داده است.

فعاليت هاي پدر صلح ايران در هدايت و زمامداري موسسه بين المللي سفيران صلح در زمينه پيشگيري، فرهنگسازي و مبارزه با معضلاتی همچون ایدز، مواد مخدر، تروریسم، افراط گری و ناهنجاري هاي اجتماعي، از خود باختگی اجتماعی، حمايت از بيماران خاص و صعب العلاج و درمان آنها، حمايت از معلولين، کودکان سر راهی و کم توان ذهنی، کودکان و خانواده هاي بي سرپرست و بدسرپرست، کودکان کار، افراد محروم، دانشجويان بي بضاعت، مشاوره خانواده، اعتياد، طلاق و صلح و سازش دعاوي خانوادگي، قومی و دسته جمعی، آسيب ديدگان بلاياي طبيعي از جمله سيل زدگان و زلزله زدگان، تهیه و ساخت مسکن قشر ضعيف و کم درآمد، تعامل و مشارکت با سازمان هاي مردم نهاد در ترويج صلح و دوستي و امور بشردوستانه و خيريه و هرگونه امور مرتبط با مسائل نوع دوستانه مي باشد. ابراهیم صنوبر سالهاست که در زمینه صلح و دوستی و فرهنگسازی در مبارزه با مشکلاتي که گريبان جوامع بشری را گرفته است، فعالیت دارد و اهتمام اصلي او در بسط و گسترش صلح و نزديکي بين ملل با تمرکز بر اشتراکات فرهنگي ملل مختلف است. ایشان طراح و ایده پرداز مناطق دائم و پایدار صلح جهانی و همچنین طراح و مجری دهکده ها و شهرهای صلح جهانی می باشد.

مرتضی جمعه 27 اسفند 1400 زمان : 17:16 نظرات (0)
بازدید : 20

درخت آرزوهای کودکان کار در اجلاس بین المللی صلح و جایزه صلح اسلامی

پنجمین اجلاس بین المللی صلح و جایزه بین المللی صلح اسلامی و جایزه صلح صنوبر در مرکز همایشهای بنیاد سینمایی فارابی برگزار شد.

درخت آرزوها در پنجمین اجلاس صلح و جایزه صلح اسلامی به همت موسسه بین المللی سفیران صلح به آرزوهای کودکان کار جامه عمل پوشاند.

نوزدهم اسفند ماه پنجمین اجلاس بین المللی صلح و جایزه صلح اسلامی و‌ جایزه صلح صنوبر که در بنیاد سینمایی فارابی با حضور سران کشوری و لشگری، میهمانان داخلی و خارجی، هنرمندان، ورزشکاران، اصحاب رسانه و فعالان حوزه صلح و دوستی برگزار شد.

در این مراسم استاد ابراهیم صنوبر، آیت الله دکتر هاشم زاده هریسی، آیت الله سید هادی غضنفری خوانساری، آقای صلاح زواوی سفیر سابق فلسطین وبرخی چهره های شناخته شده به ایراد سخنانی پرداختند.

در ادامه به افراد برگزیده در حوزه صلح نشان ها و جوایز صلح پنجمین اجلاس صلح و جایزه صلح اسلامی اهدا شد.

در پایان مراسم آرزوهای کودکان که بر درخت آرزوها نقش بسته شده بود هر کدام از مدعوین مراسم انتخاب کرده و جهت انجام آرزوی کودکان با موسسه بین المللی سفیران صلح همکاری نمودند.

موسسه بین المللی سفیران صلح سال هاست در عرصه صلح و دوستی و مسائل بشر دوستانه و کودکان کار و اقشار نیازمند و آسیب پذیر فعالیت های چشمگیری داشته است.

در این مراسم در آیتم های مختلفی نشان صلح اهدا شد.

از مهم‌ترین جوایز صلح  نشان و تندیس عالی صلح  بود که به  رهبر معظم انقلاب تقدیم شد. همچنین نشان ویژه جایزه صلح اسلامی به مقام شامخ شهید سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی اهدا شد.

از نکات قابل توجه اهدا نشان صلح دوست همه کشورها به مرحوم سلطان قابوس پادشاه سابق عمان بود.

همچنین نشان های صلح اسلامی در حوزه ، شجاعت، ایثار و خانواده های معظم شهدا به ترتیب به شهید سرهنگ علی اکبر رنجبر، شهید علی لندی، شهید رسول خلیلی، شهید سجاد زبرجدی و شهید والا مقام شهید میرقاسم میر حسینی تقدیم خانواده های معظم این شهیدان شد.

در پایان این مراسم نشان صلح صنوبر و جایزه نقدی که به نیابت از  مرحوم علیرضا صنوبر توسط خانواده محترم صنوبر هر ساله به نفر برگزیده در حوزه صلح و دوستی و مسائل بشر دوستانه اهدا می‌شود به سرکار خانم مینا بارانی از فعالان مسائل حقوق بشردوستانه و خیرخواهانه تقدیم شد.

برخی از افراد منتخب کودکان و‌نوجوانان فعال در حوزه صلح و دوستی بودند.

نشان کودک صلح به خانم تیارا بارانی نه ساله و نشان نوجوان نخبه به امیرطاها کارخانه و نشان سفیر مهربانی به کودک نه ساله دیانا وجودی اهدا شد.

موسسه بین المللی سفیران صلح معتقد است فرهنگ دوستی و مهربانی می بایست از دوران کودکی به کودکان آموزش داده شود و‌ در این خصوص فعالیت های موثری داشته است.

موسسه بین المللی سفیران صلح هر ساله با برپایی اجلاس بین المللی صلح صدای صلح دوستی مردم ایران را به جهان مخابره میکند و همچنین سالهاست در حوزه مسائل صلح و نوع دوستانه و‌کمک به اقشار آسیب پذیر جامعه فعالیت های مثمرثمری داشته است.

 


مرتضی جمعه 27 اسفند 1400 زمان : 17:16 نظرات (0)
بازدید : 31

پنجمین اجلاس بین المللی صلح برگزار شد

پنجمین اجلاس بین المللی صلح و جایزه بین المللی صلح اسلامی و جایزه صلح صنوبر در مرکز همایشهای بنیاد سینمایی فارابی برگزار شد.

پنجمین اجلاس بین المللی صلح همزمان با جایزه بین المللی صلح اسلامی و جایزه صلح صنوبر در مرکز همایشهای بنیاد سینمایی فارابی در مورخ ۱۹ اسفند ماه سال ۱۴۰۰ با حضور برخی از سران کشوری مدیران میهمانان داخلی و خارجی برخی سفراء و دیپلماتها هنرمندان ورزشکاران با همت موسسه بین المللی سفیران صلح برگزار شد.

سخنرانان این اجلاس جناب استاد ابراهیم صنوبر پدر صلح ایران و مدیرعامل موسسه بین المللی سفیران صلح و حضرت آیت الله دکتر هاشم زاده هریسی عضو محترم مجلس خبرگان رهبری و حضرت آیت الله سید هادی غضنفری خوانساری جناب آقای صلاح زواوی سفیر اسبق فلسطین در ایران و برخی دیگر از چهره های ملی و بین المللی شناخته شده بودند.

در بخشی از سخنرانی استاد ابراهیم صنوبر گفته شد: درست زمانی صلح را ساختند که ما آفریده شدیم تردیدی ندارم جنگ هدیه الهی نیست اما صلح و دیه خداوند و مرز با او بودن یا نبودن است.

 صلح یعنی احترام قانون بهداشت و دوست داشتن

صلح تنها به معنای نبودن جنگ نیست بلکه حضور در یک جامعه سرشار از عدالت تفاهم همزیستی دیگر پذیری آزادی و دموکراسی است جامعه از هرگونه اعمال و رفتارهای غیر انسانی و غیر اخلاقی به دور باشد و تمام زمینه‌های علمی فرهنگی مذهبی اقتصادی اجتماعی و شهروندی در آن به صورت مطلوب توسیع یابد.

 صلح و دوستی از آن گروه و جماعتی است که خواهان آن هستند و برای آن تلاش میکنند و جنگ و جنایت و ترور از آن گروهی است که به دنبال آن هستند.

قانون کاشت داشت برداشت سه اصل اساسی زندگی انسان است ما امروز همان محصولی را برداشت میکنیم که در گذشته بذر آن را کاشته ایم.

 ما امروز در دورانی هستیم که بهترین ارمغان ما برای ملل جهان هدیه صلح دوستی برادری و برابری است.

پدر صلح ایران در باب اهمیت تشکیل جایزه بین المللی صلح اسلامی چنین بیان داشتند: برخی از مفسران می‌گویند که برخی از جوایز مطرح صلح  با انگیزه‌های سیاسی اهدا می‌شود یا برای ترغیب سیاست‌هایی در آینده برخی از مفسران بر این نظرند که اعطای جایزه صلح بر اساس نظر غیرقابل سنجش معاصر غیرمنصفانه یا احتمالاً اشتباه است برهمین منوال هدف جایزه صلح اسلامی فرهنگسازی جامعه اسلامی و کشورهای اسلامی در مقابله با چنین جوایزی که بیشتر بعد سیاسی دارد است. جهان اسلام یک امت واحد است و ملاک ِ وحدت ِ امت رهبری آن است. اگر کشوری بتواند با تشکیل حکومت اسلامی سطح رهبری خود را از مرزهای سرزمینی‌اش فراتر برد، در موقعیت ام‌القرای جهان اسلام قرار می‌گیردکه بحمدالله ایران به عنوان ام القرای جهان اسلام باید در همه زمینه ها پیشرو باشد یکی از این فعالیتهای موثر در جهان اسلام تشکیل دبیرخانه دائمی جایزه صلح اسلامی توسط موسسه بین المللی سفیران صلح است. يکي از موضوعاتي که در راستاي گسترش فرهنگ صلح به دليل اثرات افزايشي آن بايد مورد توجه قرار گيرد، معرفي و تقدير از چهره هايي است که توانسته اند در اين زمينه اثرگذار و ثمربخش باشند و با قدرداني از اين فعاليت ها، بي ترديد حمايت خود را از تداوم و استمرار آن به عمل آورده ايم و اين قدر شناسي مايه دلگرمي فعالين اين حوزه و موجب شناخت هر چه بيشتر جامعه نسبت به اين موضوع و در نهايت ترويج هر چه بيشتر فرهنگ صلح خواهد شد. تبليغ و تشويق در راستاي ترويج اعمال انسان دوستانه خود قسمتي از فرآيند استقرار و تثبيت صلح است.

از جمله جوایز اعطایی که در  جایزه صلح اسلامی صورت گرفت اعطای نشان عالی صلح به حضور شریف و مبارک رهبر فرزانه و حکیم انقلاب اسلامی حضرت آیت الله العظمی خامنه‌ای و همچنین اعطای نشان ویژه صلح جایزه صلح اسلامی به مقام شامخ شهید والامقام سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی است.

ابراهیم صنوبر افزود: ما با حضور کارشناسان و اندیشمندان حوزه‌های مختلف چند سالی است که به دنبال تشکیل و راه اندازی مناطق دائم و پایدار صلح جهانی هستیم که از جمله این مناطق ساخت و تاسیس شهرها و دهکده های صلح جهانی می باشد

دهکده صلح یک مجموعه ايده آل برای تمامی انسا نها، ادیان، اقشار، مذاهب، نژادها و شهر دوستی و دوستداران صلح و‌دوستی و حیوانات است. دهکده صلح آرمان شهری است که همیشه در رویای جهان و افراد مختلف جوامع بوده است. افرادیکه که دغدغه شان رسیدن به دنیایی بهتر است.

شهر صلح به عنوان یکی از شهرهای نو و‌ جدید ‌با دیدی به آینده به شهری پر از دوستی و صلح  معروف است موسسه بین المللی سفیران صلح بر این باور است که شهر صلح بهترین مکان ممکن برای ترویج پیام وحدت و صلح جهانی است پس سعی کرده است با طراحی منحصر به فرد و خاص پیام صلح و دوستی و داشتن جهانی زیبا  را با ساختن این دهکده و شهرهای صلح جهانی، به گوش جهانیان برساند.

در اجلاس بین المللی صلح و جایزه بین المللی صلح امسال در چند آیتم از فعالان حوزه های مسائل حقوق بشردوستانه و صلح و دوستی فرهنگی علمی ورزشی هنری اجتماعی بین المللی تقدیر بعمل آمد و به این افراد نشان و تندیس صلح اعطا گردید.

از جمله نوآوری این دوره اجلاس برگزاری اولین دوره جایزه صلح صنوبر به یاد مرحوم حاج علیرضا صنوبر از خیرین مسکن ساز کشور برای اقشار کم درآمد بود. که هر ساله به منتخب خود جایزه نقدی اعطا می نماید که منتخب اولین دوره جایزه صلح صنوبر سرکار خانم مینا بارانی بودند که ضمن اعطای نشان و تندیس جایزه نقدی پنجاه میلیون تومانی به ایشان تقدیم گردید.مینا بارانی از خیرین تاثیرگذار و از فعالان حوزه مسائل بشردوستانه و خیرخواهانه است.

موسسه بين المللي سفيران صلح چند سالي است كه با هدف برقراري و فراگير نمودن فرهنگ صلح و دوستي بين ملل و تامين و تحكيم فرهنگ احترام به جايگاه والاي انسان به فعاليت پرداخته است. تلاش در راستاي بسترسازي در زمينه ايجاد جامعه اي سرشار از امنيت و آرامش و دوستي كه يكي از آرمان هاي مقدس ملل است، تبليغ و تشويق در راستاي ترويج اعمال انسان دوستانه حركتي نيكو و پسنديده است كه قطعاً با برنامه ريزي كارشناسانه و با در نظر گرفتن همه ابعاد منجيات و مهلكات مسير حركت انسان، هر چه بهتر و سريع تر اين اهداف قابل دستيابي هستند. بسيج افكار و انديشه هاي تعالي جوي انسان به سمت اهداف ترسيم شده ضمن بهره گيري از دو بال هوشياري و خردورزي، زمينه ساز حصول و وصول به مقاصد تعيين شده است موسسه بین المللی سفیران صلح از سال ۸۷ تاسیس وبه فعالیتهای صلح طلبانه  فرهنگی واجتماعی خود در ایران وجهان می پردازد ودر زمینه بر قراری صلح درجهان، فرهنگسازی درمبارزه با ایدز ،مواد مخدر،تروریسم ،افراط گری وبر گزاری اجلاسها و همایشها وهمچنین برگزاری مسابقات ورزشی ،اعزام گروههای ورزشی به کشورهای جهان وکاشت نهال صلح در آن کشورها فعالیت میکند.


مرتضی یکشنبه 22 اسفند 1400 زمان : 21:37 نظرات (0)
بازدید : 27

ابراهیم صنوبر پدر صلح ایران بزودی اجلاس بین المللی صلح و اولین جایزه صلح اسلامی برگزار میگردد.

ابراهیم صنوبر پدر صلح ایران بزودی اجلاس بین المللی صلح و اولین جایزه صلح اسلامی برگزار میگردد.

درست زماني صلح را ساختند كه ما آفريده شديم ترديدي ندارم: جنگ هديه الهي نيست، اما صلح وديعه خداوند و مرز با او بودن يا نبودن است
صلح يعني: احترام، قانون، بهداشت و دوست داشتن

ابراهیم صنوبر پدر صلح ایران بیان داشت موسسه بين المللي سفيران صلح چند سالي است كه با هدف برقراري و فراگير نمودن فرهنگ صلح و دوستي بين ملل و تامين و تحكيم فرهنگ احترام به جايگاه والاي انسان به فعاليت پرداخته است. تلاش در راستاي بسترسازي در زمينه ايجاد جامعه اي سرشار از امنيت و آرامش و دوستي كه يكي از آرمان هاي مقدس ملل است، تبليغ و تشويق در راستاي ترويج اعمال انسان دوستانه حركتي نيكو و پسنديده است كه قطعاً با برنامه ريزي كارشناسانه و با در نظر گرفتن همه ابعاد منجيات و مهلكات مسير حركت انسان، هر چه بهتر و سريع تر اين اهداف قابل دستيابي هستند. بسيج افكار و انديشه هاي تعالي جوي انسان به سمت اهداف ترسيم شده ضمن بهره گيري از دو بال هوشياري و خردورزي، زمينه ساز حصول و وصول به مقاصد تعيين شده است موسسه بین المللی سفیران صلح از سال 87 تاسیس وبه فعالیتهای فرهنگی واجتماعی خوددر ایران وجهان می پردازد ودر زمینه بر قراری صلح درجهان، فرهنگسازی درمبارزه با ایدز ،مواد مخدر،تروریسم ،افراطگری وبر گزاری همایشها وهمچنین برگزاری مسابقات ورزشی ،اعزام گروههای ورزشی به کشورهای جهان وکاشت نهال صلح در آن کشورها فعالیت می کند.

مو سسه بين المللي سفيران صلح با اميد و اتكال به ايزد منان و با پشتوانه عظيم معنوي و مردمي خويش در جهت انجام تكليف انساني خود تمام تلاشش را به كار بسته است تا بتواند با ايجاد اتحاد، همدلي و انسجام هرچه با شكوهتر پرچم پر فروغ صلح را به اهتزاز در آورد و اميدوار است در انجام اين رسالت خطير سربلند باشد.

از برنامه های موسسه بین المللی سفیران صلح برای توسعه فرهنگ صلح ودوستی وتوسیع فرهنگ های ناب اسلامی

برگزاری اجلاس بین المللی صلح و برگزاری جایزه صلح اسلامی است.

موسسه بین المللی سفیران صلح توانسته است در سالهای گذشته چهار دوره اجلاس بین المللی صلح

و همایشها و مراسم های متعددی را در حوزه های مختلف برگزار نماید.

جایزه صلح اسلامی که برای اولین بار توسط موسسه بین المللی سفیران صلح برگزار میگردد تلاش بر آن دارد تا افراد فعال در حوزه مسائل بشردوستانه و خیرخواهانه و صلح و دوستی را از سراسر دنیا انتخاب نموده و برای تشویق و توسعه این مهم جوایزی را اعطا نماید.

میهمانان:

در این مراسم مسئولین کشوری و لشگری هنرمندان و ورزشکاران و برخی اندیشمندان صلح طلب ملی و بین المللی حضور دارند.

جوایز:

در این مراسم تندیس و نشان صلح جایزه صلح اسلامی به منتخبین ذیل اعطاء میگردد

۱-تندیس و نشان صلح ویژه جایزه صلح اسلامی

۲-نشان و تندیس جایزه صلح اسلامی به حضور شهردار نمونه جهان اسلام

۳- نشان و تندیس شجاعت جایزه صلح اسلامی

۴- نشان و تندیس ایثارجایزه صلح اسلامی

۵- نشان و تندیس خانواده شهدا و ایثارگران جایزه صلح اسلامی

۶- نشان و تندیس صلح جایزه صلح اسلامی به حضور بانوی نمونه جهان اسلام

۷- نشان و تندیس صلح جایزه صلح اسلامی به حضور کارآفرین نمونه جهان اسلام

۸- نشان و تندیس  علمی جایزه صلح اسلامی

۹- نشان و تندیس اقتصادی نبوی جایزه صلح اسلامی

۱۰-نشان کودک صلح جایزه صلح اسلامی

برخی از مفسران می‌گویند که برخی جوایز صلح دنیا با انگیزه‌های سیاسی اهدا می‌شود یا برای ترغیب سیاست‌هایی در آینده برخی از مفسران بر این نظرند که اعطای جایزه صلح بر اساس نظر غیرقابل سنجش معاصر غیرمنصفانه یا احتمالاً اشتباه است برهمین منوال هدف جایزه صلح اسلامی فرهنگسازی جامعه اسلامی و کشورهای اسلامی در مقابل این گونه جوایز که بیشتر بعد سیاسی دارد و هدف معرفی افراد برجسته در کشورهای اسلامی پیرو‌شعار تهران شهر نمونه جهان اسلام و تشکیل دبیرخانه دایمی و رسمیت دادن به جایزه صلح اسلامی که شاخه های مختلفی دارد که منتخبین این جوایز رو دریافت میکنند.

جهان اسلام یک امت واحد است و ملاک ِ وحدت ِ امت رهبری آن است. اگر کشوری بتواند با تشکیل حکومت اسلامی سطح رهبری خود را از مرزهای سرزمینی‌اش فراتر برد، در موقعیت ام‌القرای جهان اسلام قرار می‌گیرد

که بحمدالله ایران به عنوان ام القرای جهان اسلام باید در همه زمینه ها پیشرو باشد یکی از این فعالیتهای موثر در جهان اسلام اعطای جایزه صلح اسلامی است که موسسه بین المللی سفیران صلح به عنوان بنیانگذار این جایزه می باشد.

استاد ابراهیم صنوبر عنوان داشتند که برای اولین بار جایزه صلح صنوبر به یکی از منتخبین فعال تقدیم میگردد ایشان خاطر نشان کرد که این جایزه زین پس سالی یکبار برگزار میگردد و یک منتخب دارد و جایزه آن به صورت نقدی می باشد که به نفر منتخب داده می شود.

 موسسه بین المللی سفيران صلح در انجام رسالت خود با استفاده از نشست هاي تخصصي با اساتيد و فرهيختگان و برخورداري از راهنمايي هاي علماي عظيم الشان، مراجع عالي قدر و روحانيون، بزرگان اخلاقي و انديشمندان صلح طلب توانسته است به دستاوردهاي ارزشمندي برسد.ما اكنون در دوراني هستيم كه بهترين ارمغان ما براي ملل جهان هديه صلح، دوستي، برادري و برابري است. پس بياييد براي دنيايي تلاش كنيم كه فارغ از هرگونه خشونت و اختلال سرشار از آرامش، امنيت، صلح و انسانيت است.
امید به روزی که صلح ریشه در اعماق و شاخه در آسمانها گسترانده باشد.

مرتضی پنجشنبه 28 بهمن 1400 زمان : 22:37 نظرات (0)
بازدید : 27

رزومه استاد ابراهیم صنوبر پدر صلح ایران

رزومه استاد ابراهیم صنوبر پدر صلح ایران و مدیرعامل موسسه بین المللی سفیران صلح

ابراهیم صنوبر یکی از فعالان اجتماعی و حقوق بشر است که در زمينه مسائل خیرخواهانه از جمله کمک به اقشار نیازمند، آزادی زندانیان مالی و حمایت از کودکان کار فعالیت های نوع دوستانه زیادی داشته و از پيشگامان اين عرصه است.

او مدیرعامل موسسه بین المللی سفیران صلح و ملقب به پدر صلح ایران است که سالهاست خدمات موسسه بين المللي سفيران صلح را در حوزه امور مربوط به صلح به شيوه اي ثمربخش و نافع تداوم و استمرار داده است.

در سال ۱۳۸۷ بعد از سفرهای متعددی که به برخی از کشورهای جهان داشت و با رایزنی و ارائه راهکارها و روشهای خاص در حوزه ارسال پیام صلح و دوستی از نقش مسائل ادبی، فرهنگ، هنر و ورزش در پيشبرد اهداف صلح طلبانه خود بهره برداري نمود و دغدغه او برای تاسیس یک سازمان تشکیلاتی، تخصصی و منسجم در حوزه ارسال پیام صلح و دوستی و نهادینه کردن آن در عرصه بین المللی منجر به بنیانگذاری و تاسیس موسسه بین المللی سفیران صلح شد. این موسسه توانسته است گامهای مثمر ثمری را در حوزه مسائل حقوق بشر دوستانه و صلح و دوستی بین ملتها بردارد.

فعاليت هاي پدر صلح ايران در هدايت و زمامداري موسسه بين المللي سفيران صلح در زمينه پيشگيري، فرهنگسازي و مبارزه با معضلاتی همچون ایدز، مواد مخدر، تروریسم، افراط گری و ناهنجاري هاي اجتماعي، از خود باختگی اجتماعی، حمايت از بيماران خاص و صعب العلاج و درمان آنها، حمايت از معلولين، کودکان سر راهی و کم توان ذهنی، کودکان و خانواده هاي بي سرپرست و بدسرپرست، کودکان کار، افراد محروم، دانشجويان بي بضاعت، مشاوره خانواده، اعتياد، طلاق و صلح و سازش دعاوي خانوادگي، قومی و دسته جمعی، آسيب ديدگان بلاياي طبيعي از جمله سيل زدگان و زلزله زدگان، تهیه و ساخت مسکن قشر ضعيف و کم درآمد، تعامل و مشارکت با سازمان هاي مردم نهاد در ترويج صلح و دوستي و امور بشردوستانه و خيريه و هرگونه امور مرتبط با مسائل نوع دوستانه مي باشد.

استاد ابراهیم صنوبر همچنين از چهره هاي ورزشي کشورمان مي باشد که از سن پنج سالگی ورزشهای رزمی را با رشته کاراته آغاز کرد و با توجه به علاقه به ورزشهای رزمی رشته هاي تکواندو، کونگ فو، کشتی، بوکس و کشتی کج را تجربه کرد و در نهایت با آشنایی با سبک کیک بوکسینگ پا درعرصه حرفه ای ورزشهای رزمی گذاشت و در مسابقات ملی و بین المللی مقام های مختلفی کسب کرده است. ایشان دارنده استادی اعظم، مربی و قهرمان ورزشهای رزمی و از ورزشکاران و مربیان پیشکسوت کشورمان می باشد.

ابراهیم صنوبر سالهاست که در زمینه صلح و دوستی و فرهنگسازی در مبارزه با مشکلاتي که گريبان جوامع بشری را گرفته است، فعالیت دارد و اهتمام اصلي او در بسط و گسترش صلح و نزديکي بين ملل با تمرکز بر اشتراکات فرهنگي ملل مختلف است.

برخی از عناوين، فعالیتها و مسئولیتهای هنري، فرهنگی و ورزشی ايشان طی سنوات گذشته به قرار ذیل است:

طراح و ایده پرداز دهکده ها و شهرهای صلح جهانی

طراح و مجری مناطق دائم و پایدار صلح جهانی

سفیرنیکوکاری

سفیر همدلی

سفیر مهربانی

سفیرتوسعه گردشگری ایران

سفیر پیشگیری از اعتیاد

سفیرانسان دوستی

سفیرسلامت

سفیرهپاتیت

مخترع

عضوانجمن مخترعین کشور

تهیه کننده

نویسنده

محقق

خواننده، خبرنگار

فعال زیست محیطی

حامی حیوانات

مدیرعامل موسسه بین المللی سفیران صلح ازسال ۱۳۸۷ تاکنون

دبیر جامعه اسلامی کارگران استان تهران

معاون اجرایی موسسه غدیر شناسی

دبیرکل ائتلاف صلح جهانی

عضو شورای عالی سیاستگذاری بنیاد ملی حامیان علم و فن آوری

دبیر انجمن ورزشهای رزمی کشورهای اسلامی ازسال ۱۳۸۵

بنیانگذار ورئیس سبک نیو کنتاکت کیک بوکسینگ سال ۸۴

رئیس سازمان واسکو کیک بوکسینگ آسیا  سال ۸۵

مدیرعامل انجمن ورزشی ایرانیان سال ۸۶

رئیس هیات مدیره وموسس کانون تحکیم روابط فرهنگی ورزشی ازوزارت کشور سال ۸۵ به بعد

رئیس هیئت مدیره موسسه فرهنگی ورزشی سفیران صلح سال ۸۸

عضوشورای عالی هیئت رئیسه سازمان جهانی ثبت رکوردهنرهای رزمی ایمارو سال۹۷

نایب رئیس هیئت کونگ فو استان تهران سال ۹۵

عضو هیات رئیسه سبک هاپکیدو ایران سال۹۲

عضوهیئت مدیره تعاونی مسکن اعضای موسسه بین المللی سفیران صلح ازسال ۸۶

عضوهیئت رئیسه ومسئول هماهنگی سبک اسپرت مدرن کیک بوکسینگ فدراسیون ورزشهای رزمی سال۸۷

کارشناس خبره ورزشی وعضوهیئت رئیسه فدراسیون آماتوری ورزش کارگری استان البرز سال ۹۵

عضوسفیران پیشگیری از اعتیاد شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان البرز سال۹۶

رئیس هیئت امنای موسسه خیریه مهرآفرین پریا سال ۹۶

سفیرسلامت همایشهای ملی سلامت وزندگی سال ۹۶

عضوهیئت رئیسه سازمان جهانی تمام سبکهای کیک بوکسینگ ترکیه سال۸۶

رئیس کمیته روابط بین الملل هیئت رزمی استان تهران سال ۹۱

عضو شورای راهبردی وسیاستگذاری هیئت ورزشهای رزمی استان تهران سال ۹۱

مسئول ویژه نامه پیروزی استان تهران سال ۸۵

مسئول ویژه نامه کائنات استان تهران سال ۸۵

مدیراجرایی روزنامه سراسری کائنات سال ۸۵

نماینده سازمان کیک بوکسینگ جهانی جمهوری آذربایجان درایران سال۸۴

عضو شورای مرکزی سبک تاپ فول کنتاکت سال ۸۴

سخنگو وعضوهیئت رئیسه سبک کن دو ایران سال ۸۶

نایب رئیس سبک کن دو ایران سال ۸۶

عضو هیئت رئیسه سبک رنجر کیک بوکسینگ سال ۸۷

عضو ونماینده فدراسیون کیوکوشین کاراته ترکیه سال۲۰۰۶

مدیر اجرایی چهارمین دوره جشنواره بین المللی فیلم پرواز سال ۹۷

مسئول شورای راهبردی وسیاستگذاری چهارمین دوره جشنواره بین المللی فیلم پرواز سال ۹۷

استادبزرگ هنرهای رزمی فدراسیون هانموندو ترکمنستان سال ۹۰

دارنده مدارک قهرمانی و کمربند واحکام ورزشی از سال ۷۱

مسئول کمیته داوران هیئت ووشو شهرستان شهریار سال۸۵

عضو هیئت رئیسه و کمیته فنی هیئت کاراته شهریار سال ۸۶

مسئول کمیته آموزن و عضو شورای فنی هیئت ورزشهای رزمی شهر قدس سال ۸۶

مشاورعالی و مسئول کمیته بازرسی هیئت کونگ فو شهریار سال۸۶

نماینده سبک کیک بوکسینگ بین المللی شهرستان اسلامشهر سال ۸۳

مسئول کمیته فنی هیئت بوکس شهرستان شهریار سال ۸۵                                            

نماینده انحصاری سازمان  wk1,wasko در ایران سالهای ۲۰۰۷ و۲۰۰۸ 

مشاور عالی ریاست هیئت ورزشهای رزمی استان تهران سال ۹۱

مسئول کمیته انظباطی هیئت ورزشهای رزمی شهرستان اسلامشهر سال۸۳

مشاور و مسئول کمیته اقتصادی هیئت تکواندو شهرستان اسلامشهر سال ۸۴

مشاور فرهنگی کونگ فو توا استان تهران سال ۸۴

مشاور فرهنگی ورزشی هیئت شطرنج اسلامشهر سال ۸۲

مشاورفرهنگی ورزشی شورای اسلامی استان تهران سال ۸۴

مشاور کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر اسلامشهر سال ۸۳

عضو اجرایی هیئت رئیسه سبک کیک بوکسینگ بین المللی سال ۸۳

مسئول کمیته قضایی هیئت ورزشهای رزمی استان تهران سال ۸۴

عضو انجمن خانه هنرمندان سینما وتلویزیون سال ۹۶

عضوشورای عالی سبک تاتاکای کیوکوشین در ایران سال ۹۷

عضوشورای عالی هیئت رئیسه سبک استریت فایتر سال ۹۷

عضو هیئت رئیسه فدراسیون جهانی ببرهای آهنین در ایران سال ۹۷

دارای مربیگری ازفدراسیون ورزشهای رزمی

دارنده مدارک مربیگری متعدد بین المللی ازچندین فدراسیون وسازمان وسبکهای ملی و بین المللی

دارنده دان چهارو پنج از فدراسیون ورزشهای رزمی

دارنده کمربند مشکی دان شش وهفت کیک بوکسینگ و ورزشهای رزمی ازچندین فدراسیون وسازمان ملی و بین المللی

قهرمان چندین دوره ورزشهای رزمی مختلف در سطح کشور

دارنده مدارک داوری متعدد ازچندین فدراسیون وسازمان وسبکهای ملی و بین المللی

قهرمان چندین دوره مسابقات کیک بوکسینگ وورزشهای رزمی درسطح آسیاوجهان وتورنمنتهای بین المللی

عضویت در انجمن ورزشهای رزمی کشورهای اروپایی وآسیایی

دارنده مدارکهای عضویت ومسئولیت ازچندین فدراسیون،سازمان،سبک و دانشگاههای بین المللی

مشاور وکارشناس شورای اسلامی در چند شهرستان

مشاور فرهنگی ورزشی تعدادی ازنمایندگان ادوار هفتم و هشتم مجلس شورای اسلامی

مسئول ستاد رهپویان صلح وعدالت درکشور

فعال زیست محیطی عضو مجمع فعالان

و عضویت در هیات رئیسه چندین سازمان ورزشی ملی و بین المللی را درکارنامه خود دارد.

مرتضی پنجشنبه 28 بهمن 1400 زمان : 22:37 نظرات (0)
بازدید : 30

بسم الله الرحمن الرحيم

وَ الصّلحُ خَيرٌ

بیانیه استاد ابراهیم صنوبر پدر صلح ایران

بیانیه استاد ابراهیم صنوبر پدر صلح ایران و دبیر کل ائتلاف صلح جهانی

در خصوص تشکیل ائتلاف گروههای جهادی جهان اسلام

صلح در ذات خود به گونه ای بوده است که همواره در طول تاریخ بشر توجه متفکران، اندیشمندان، نظريه پردازان و رهبران بسیاری را به خود جلب نموده و در قلب گاه اندیشه بشری جایگاه منحصر به فردی داشته است. دغدغه رسیدگی به دیگران از جمله درون مایه های مشترک تمامی اقوام و ملت هاست.

همه ما می دانیم که صلح تفسير مضيقي ندارد و از معنا و مفهوم گسترده اي برخوردار است. صلح تنها به معنای نبودن جنگ نیست، بلكه حضور در يك جامعه سرشار از عدالت، امنیت، تفاهم، تعامل، همزيستي، ديگر پذيري، آزادي، دوستی، احترام و عشق به همنوع است، جامعه اي كه از هر گونه اعمال و رفتار ضد انساني و غير اخلاقي به دور باشد و از محروميت و فقر و تبعيض فاصله داشته باشد و افراد آن با عشق و ایثار و فداکاری، روح انسانیت و نوع دوستی را در آن زنده نگه داشته اند و تمام زمينه هاي علمي، بهداشتي، فرهنگي، مذهبي، شهروندي و اقتصادي به صورت مطلوب در آن توسيع يابد.

جهان امروز ما شاهد صحنه هاي غم انگيز و تکان دهنده اي در عرصه هاي مختلف زندگي اجتماعي است. موارد متعددي از محروميت ها، مشکلات معيشتي، معضلات اجتماعي، تنش هاي مالي، مسائل بيکاري، صعوبت خانواده ها در تامين نيازهاي ضروري خود و دشواري هاي مختلف و جرايم و بزهکاري هاي متعاقب آن که امیدها و انگیزه های برخی افراد و خانواده ها را برای داشتن حداقل­های یک زندگی سالم و به دور از عذاب و التهاب را به محاق می­کشند. ديدن چنين صحنه هايي قلب هر انسان آزاده ای را به درد می آورد.

در طول تاریخ متفکران به ارائه نظریات، عقاید، تحقیقات و دستاوردهای خود در زمینه مسائل اجتماعي، صلح، دوستی و عشق به همنوعان همت گمارده اند. اما هیچ هدفی بدون طی کردن مسیر آن دست یافتنی نیست. صلح و امنیت و عدالت و دوستی این گونه حاصل نمی شوند که با پاشیدن بذری در زمین و صرفاً نشستن به امید باران، همه شرایط مطلوب، حاصل شوند. تلاش در جهت اين كه اين اهداف عاليه در همه لايه هاي زندگي و در تمام سطوح نهادينه شوند، نكته اي مهم و ضروري است.

صلح و آرامش به کسانی داده می شود که خواهان آن هستند و برای آن تلاش می کنند و بي عدالتي و محروميت و نااميدي از آن گروه و جماعتی است که به دنبال آن هستند.

نباید صرفاً در انتظار تعاریف و تئوري ها باشیم. جهان کنونی ما نیازمند تعریف جدیدی از صلح نیست. صلح در سرشت آدمی نهادینه شده است. جهان نا آرام و پرتلاطم ما به عزمی راسخ نیاز دارد تا به ساحل آرامش رهسپار شود. صلح از رهگذر فعالیت های هدفمند مردمی خواهد جوشید و بر خواهد خاست. این همت و اراده مردم است که تحول آفرين خواهد بود. لذا نقش فعاليت هاي مردم نهاد و گروه های برخاسته از متن جامعه برجسته تر و پر رنگ تر می گردد.  برای برطرف کردن این مشکلات نمی توان تنها به تصویب قوانین و مقررات و ورود نهادهای رسمي دل سپرد. قوانین ناقصی که گاهاً اجرا نمی شوند.

حقیقت این است که ما حق انتفاع از صلح نداریم مگر آن که از پس پرده اهمال و انفعال بیرون آییم و در جاده اقدام و عمل قدم گذاریم. باید بدانیم تا استیفای کامل صلح و دوستی و انتفاع جامع از جهانی مملوء از آرامش و امنیت راهی سخت، طولانی و پیچیده داریم که تحقق آن همت های بلند و اراده های پولادین می طلبد. لذا ما با صلح فاصله اي هم نزديک و هم طولاني داريم.

شاید در نگاه اول به نظر برسد که اوضاع کنونی جوامع چندان مناسب نیست ولی از یک دیدگاه دیگر باید به خود نظر بیافکنیم که تا چه اندازه در این زمینه مسئول و موثر بوده ایم. این حقیقت تلخ را باید پذیرفت که عدم وجود صلح پایدار در جهان از عدم اهتمام صحیح تک تک افراد و جوامع مختلف به وظایف خود نشات می گیرد و اگر عدول و انحرافی در این امر به چشم می­خورد، باید آن ایراد را در نگرش و جهان بینی خود جست و جو کنیم. این آسیبی که متوجه تمامي جوامع است، به سبب عدم وجود نگرش صحیح ايجاد مي شود. برای رهایی از این آسیب‌ها، نیازمند الگوهای عملی و معیارهای معتبر و متقن هستیم. نیل به این موضوع، موقوف و موکول به این است که در سایه همدردی و همراهی اجتماعی سعی تام به عمل آوریم و تا سر حد توان تلاش کنیم تا برادران، خواهران و فرزندان ما از فواید مترتب آن محظوظ و برخوردار گردند.

در کنار همه تلاش های علمی، نهادی و اجرایی، احساس نیاز به یک همراهی دلگرم کننده از سوی مردم به وضوح به چشم می خورد. حضور و حمایت ما یعنی تزریق امید به آمدن آینده روشن در این شرایط خاص و ثمره این امیدبخشی، طراوت، پویایی، رشد و بالندگی است. ما با امید، بذر امید می کاریم. قطعا دستان یاری گر خداوند سبحان در این مسیر عشق، هدایتگر و راهگشا خواهد بود.

در این راستا نقش و تاثیرگذاری گروه هاي جهادي با روحيه بي بديل و استواري که دارند، در اشاعه و نهادينه نمودن خصايل انسان دوستي و آزاد منشي و تشويق به امر حسنه اهتمام به حل مشکلات همنوعان نقشی اساسی و پر اهمیت بوده است.

جهادگر حرکت مي کند هرچند عدم تحرک را مشاهده کند. جهادگر مصمم مي شود هرچند موانع مسلم باشند. جهادگر به آباداني همت مي گمارد هرچند محروميت ها گسترده باشند. در حالي که در خود احساس نياز دارند، پيگير نيازمندي هاي ديگران هستند.

فعالیت های ائتلاف گروه هاي جهادي جهان اسلام، حرکتی است که با تلاش جمعی از صاحبان اندیشه و فعالين حوزه صلح که پرداختن به امور انسان دوستانه جزء دغدغه­های جدی آن­هاست، شروع شده است و برای نیل به اهداف نوع دوستانه خود تا حد توان تلاش خواهند کرد و از همه کسانی که با ما در این زمینه هم عقیده و هم نظر هستند، دعوت به همراهی و حمایت می نماییم.

دغدغه ما مقوله‌ای انتزاعي و صرفاً تئوریک نیست بلکه می خواهیم سکوی پروازی برای نزدیک شدن به عدالت اجتماعی و طنین انداز شدن آوای صلح در جهان باشیم. اين ائتلاف يک حرکت هدفمند، منسجم، موثر و فراگير را در ضمن حفظ نيات مخلصانه خود برنامه ريزي کرده است.

ما برآنیم تا بی دریغ و پر توان در این مسیر گام برداریم و با بازتاب تاثیرات تلاشهای ائتلاف گروه هاي جهادي جهان اسلام و تمام جهادگران و فعالان این حوزه به استقبال دنيايي با شکوه رویم و جهان را که میراث گذشتگان و امانت آیندگان است، جای بهتری برای فرزندان خود کنیم.

شايان توجه است که ائتلاف گروه هاي جهادي جهان اسلام، ائتلافي غیرسیاسی، فراجناحی و مردم نهاد و بین المللی است که بدون نگاه قومی قبیله ای، مذهبی، نژادی و جنسیتی تنها در راستای ایجاد بسترهای مناسب برای توسعه اين اهداف و تکریم شخصیت والای انسانی فعالیت می­نماید.

 

در راستاي انجام اين رسالت و عمل به تکليف انساني خود، هيچ چشمداشت و توقعي نخواهيم داشت الا وعده راستين خداوند را که (وَالَّذِينَ جَاهَدُوا فِينَا لَنَهْدِينَّهُمْ سُبُلَنَا وَإِنَّ اللَّهَ لَمَعَ الْمُحْسِنِينَ ).

 

 

ابراهيم صنوبر

مدير عامل و رئيس هيئت مديره

موسسه بين المللي سفيران صلح


مرتضی پنجشنبه 28 بهمن 1400 زمان : 22:37 نظرات (0)
بازدید : 21

 مراسم تولد شهید مدافع حرم سجاد زبرجدی  با همکاری موسسه بین المللی سفیران صلح

برگزاری مراسم تولد شهید والا مقام و مدافع حرم سجاد زبرجدی

برگزاری مراسم تولد شهید والا مقام و مدافع حرم سجاد زبرجدی  با همکاری موسسه بین المللی سفیران صلح

مراسم تولد شهید مدافع حرم همزمان با سالروزپیروزی انقلاب اسلامی و ایام ا... دهه فجر انقلاب اسلامی و تولد ایشان بر مراز مطهر آن شهید بزرگوار توسط موسسه بین المللی سفیران صلح برگزار شد.

نوزدهم بهمن ماه ۱۴۰۰ با حضور جمعی از بزرگان و خانواده های معظم شهدا و برخی دوستداران شهدا و انقلاب مراسم تولد شهید سجاد زبرجدی در قطعه ۵۰ بهشت زهرا(س)برگزار شد.

در این مراسم آقای ابراهیم صنوبر ملقب به پدر صلح ایران و‌مدیر عامل موسسه بین المللی سفیران صلح اذعان داشتند با همکاری کمیته امداد امام خمینی (ره) و ستاد دیه استان تهران به مناسبت تولد این شهید والا مقام سه زندانی مالی آزاد شدند و به آغوش خانواده هایشان بازگشتند.  ایشان در ادامه گفتند به فرموده مقام معظم رهبری زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا کمتر از شهادت نیست و پیرو فرمایش رهبر عزیزمان جهت زنده نگه داشتن یاد این شهدا قصد داریم که تعداد بیشتری زندانی آزاد کرده و فرهنگ شهادت و ایثار و از خود گذشتگی و مسیر آزادگی شهدا و شهادت را ادامه دهیم.

در این مراسم تعدادی از مسئولین کشوری و لشگری وتنی چند از عزیزانی که به شهید والا مقام سجاد زبرجدی ارادت داشتند حضوربهم رسانیدند وبعد از مدیحه سرایی تعدادی از میهمانان سخنرانی نمودند.

موسسه بين المللي سفيران صلح چند سالي است كه با هدف برقراري و فراگير نمودن فرهنگ صلح و دوستي بين ملل و تامين و تحكيم فرهنگ احترام به جايگاه والاي انسان به فعاليت پرداخته است. تلاش در راستاي بسترسازي در زمينه ايجاد جامعه اي سرشار از امنيت و آرامش و دوستي كه يكي از آرمان هاي مقدس ملل است، تبليغ و تشويق در راستاي ترويج اعمال انسان دوستانه حركتي نيكو و پسنديده است كه قطعاً با برنامه ريزي كارشناسانه و با در نظر گرفتن همه ابعاد منجيات و مهلكات مسير حركت انسان، هر چه بهتر و سريع تر اين اهداف قابل دستيابي هستند. بسيج افكار و انديشه هاي تعالي جوي انسان به سمت اهداف ترسيم شده ضمن بهره گيري از دو بال هوشياري و خردورزي، زمينه ساز حصول و وصول به مقاصد تعيين شده است موسسه بین المللی سفیران صلح از سال 87 به مدیریت استادابراهیم صنوبر پدر صلح ایران تاسیس وبه فعالیتهای فرهنگی واجتماعی خوددر ایران وجهان می پردازد ودر زمینه بر قراری صلح درجهان، فرهنگسازی درمبارزه با ایدز ،مواد مخدر،تروریسم ،افراطگری وبر گزاری همایشها وهمچنین برگزاری مسابقات ورزشی ،اعزام گروههای ورزشی به کشورهای جهان وکاشت نهال صلح در آن کشورها فعالیت میکند.

مرتضی پنجشنبه 28 بهمن 1400 زمان : 22:36 نظرات (0)

تعداد صفحات : 25

درباره ما
Profile Pic
استاد ابراهیم صنوبر ملقب به پدر صلح ایران از سن پنج سالگی ورزشهای رزمی را با رشته کاراته آغاز کرد و با توجه به علاقه به ورزشهای رزمی سبکهای تکواندو، کونگ فو، کشتی، بوکس و کشتی کج را تجربه کرد و در نهایت با آشنایی با سبک کیک بوکسینگ پا در عرصه حرفه ای ورزشهای رزمی گذاشت و در مسابقات ملی و بین المللی مقام های مختلفی کسب کرده است ایشان دارنده استادی اعظم، مربی و قهرمان ورزشهای رزمی و از ورزشکاران و مربیان پیشکسوت میباشد ابراهیم صنوبر که فعال در حوزه مسائل نوع دوستانه و حقوق بشر است سالهاست که در زمینه صلح و دوستی و فرهنگسازی در مبارزه با مشکلات معظم جوامع بشری ازجمله اعتیاد و موادمخدر، تروریسم، افراط گرایی، ایدز و از خودباختگی اجتماعی و غیره فعالیت دارد برخی از فعالیتها ومسئولیتهای فرهنگی و ورزشی ایشان درطی سنوات گذشته تا به امروز به قرار ذیل است: پدر صلح ایران، سفیرنیکوکاری، سفیر توسعه گردشگری ایران، سفیر پیشگیری ازاعتیاد، سفیرانسان دوستی، سفیرسلامت، سفیر هپاتیت، مخترع و عضو انجمن مخترعین کشور، تهیه کننده، خواننده، خبرنگار، فعال زیست محیطی، حامی حیوانات، مدیرعامل موسسه بین المللی سفیران صلح، مدیر موسسه کاریابی داخلی و بین المللی یونس، عضو هیئت رئیسه سازمان جهانی بادیگاردیAMD، دبیر انجمن ورزشهای رزمی کشورهای اسلامی، بنیانگذار و رئیس سبک نیو کنتاکت کیک بوکسینگ، رئیس سازمان واسکو کیک بوکسینگ آسیا، مدیرعامل انجمن ورزشی ایرانیان، رئیس هیات مدیره و موسس کانون تحکیم روابط فرهنگی ورزشی، رئیس هیئت مدیره موسسه فرهنگی ورزشی سفیران صلح، عضوشورای عالی هیئت رئیسه سازمان جهانی ثبت رکورد هنرهای رزمی ایمارو، نایب رئیس هیئت کونگ فو استان تهران، عضو هیات رئیسه سبک هاپکیدو ایران، عضوهیئت مدیره تعاونی مسکن اعضای موسسه بین المللی سفیران صلح، عضوهیئت رئیسه و مسئول هماهنگی سبک اسپرت مدرن کیک بوکسینگ فدراسیون ورزشهای رزمی، کارشناس خبره ورزشی و عضو هیئت رئیسه فدراسیون آماتوری ورزش کارگری استان البرز، عضوسفیران پیشگیری از اعتیاد شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان البرز، رئیس هیئت امنای موسسه خیریه مهرآفرین پریا، سفیر سلامت همایشهای ملی سلامت و زندگی، عضو هیئت رئیسه سازمان جهانی تمام سبکهای کیک بوکسینگ ترکیه، رئیس کمیته روابط بین الملل هیئت رزمی استان تهران، عضو شورای راهبردی و سیاستگذاری هیئت ورزشهای رزمی استان تهران، مسئول ویژه نامه پیروزی استان تهران، مسئول ویژه نامه کائنات استان تهران، مدیراجرایی روزنامه سراسری کائنات، نماینده سازمان کیک بوکسینگ جهانی جمهوری آذربایجان در ایران، عضو شورای مرکزی سبک تاپ فول کنتاکت، سخنگو و عضو هیئت رئیسه سبک کن دو ایران، نایب رئیس سبک کن دو ایران، عضو هیئت رئیسه سبک رنجر کیک بوکسینگ، عضو و نماینده فدراسیون کیوکوشین کاراته ترکیه، مدیر اجرایی چهارمین دوره جشنواره بین المللی فیلم پرواز، مسئول شورای راهبردی و سیاستگذاری چهارمین دوره جشنواره بین المللی فیلم پرواز، استاد بزرگ هنرهای رزمی فدراسیون هانموندو ترکمنستان، دارنده مدارک قهرمانی و کمربند واحکام ورزشی از سال ۷۱تاکنون، عضو انجمن خانه هنرمندان سینما وتلویزیون، عضوشورای عالی سبک تاتاکای کیوکوشین در ایران، عضوشورای عالی هیئت رئیسه سبک استریت فایتر، عضو هیئت رئیسه فدراسیون جهانی ببرهای آهنین در ایران، دارای مربیگری از فدراسیون ورزشهای رزمی، دارنده مدارک مربیگری متعدد بین المللی ازچندین فدراسیون و سازمان وسبکهای ملی و بین المللی، دارنده کمربند مشکی دان هفت کیک بوکسینگ و ورزشهای رزمی ازچندین فدراسیون وسازمان ملی و بین المللی، قهرمان چندین دوره ورزشهای رزمی مختلف در سطح کشور، دارنده مدارک داوری متعدد از چندین فدراسیون و سازمان و سبکهای ملی و بین المللی، قهرمان چندین دوره مسابقات کیک بوکسینگ وورزشهای رزمی درسطح آسیا و جهان و تورنمنتهای بین المللی، عضویت در انجمن ورزشهای رزمی کشورهای اروپایی و آسیایی، دارنده مدارکهای عضویت و مسئولیت از چندین فدراسیون، سازمان، سبک و دانشگاههای بین المللی، مسئول ستاد رهپویان صلح و عدالت درکشور، فعال زیست محیطی، عضو مجمع فعالان و عضویت در هیات رئیسه چندین سازمان ورزشی ملی و بین المللی را درکارنامه خود دارد در سال ۱۳۸۷ بعد از سفرهای متعددی که به برخی از کشورهای جهان داشت و با رایزنی و ارائه راهکارها و روشهای خاص در حوزه ارسال پیام صلح و دوستی از نقش مسائل ادبی، فرهنگ، هنر و ورزش و دغدغه او برای تاسیس یک سازمان تشکیلاتی، تخصصی و منسجم در حوزه ارسال پیام صلح و دوستی و نهادینه کردن آن در عرصه بین المللی موسسه بین المللی سفیران صلح را بنیانگذاری وتاسیس نمود این موسسه توانسته است که گامهای مثمر ثمری را در حوزه مسائل حقوق بشر دوستانه و صلح و دوستی بین ملتها بردارد.
اطلاعات کاربری
آمار سایت
  • کل مطالب : 241
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 10
  • آی پی دیروز : 50
  • بازدید امروز : 16
  • باردید دیروز : 115
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 343
  • بازدید ماه : 703
  • بازدید سال : 2,673
  • بازدید کلی : 34,086

  • نام کاربری :
    رمز عبور :
    تکرار رمز :
    موبایل :
    ایمیل :
    نام اصلی :
    کد امنیتی :
     
    کد امنیتی
     
    بارگزاری مجدد